Scari spirala - un castig pentru spatiu util!

Scarile spirala se incadreaza perfect in locuinte unde nu avem spatiu suficient pentru scara si este considerata o scara economica din punct de vedere al spatiului. Ele au un ax central de care sunt prinse treptele si un podest pentru iesire. Balustrada are mana curenta curbata si poate fi din metal sau inox.

scari elicoidale

Deosebim doua modele de scari spirala:

- cu ax si suport din metal pentru treptele din lemn, balustrada metalica cu mana curenta din metal sau inox. Se pot alege diferite esente de lemn pentru trepte: fag, stejar, artar, etc., iar pentru metal clientul poate alege culoarea din paletarul nostru.

- cu ax metalic dar imbracat in lemn, trepte din lemn (fara suport de metal) si balustrada din lemn cu mana curenta curbata. Balustrada poate fi la alegere o combinatie intre inox si lemn.

Fotografii cu scarile spirala

scara spirala cu structura metalica si trepte din artar     scara spirala cu trepte din lemn - vedere de sus     scara elicoidala

scara spirala - metal cu lemn     scara spirala cu balustrada de inox     scara spirala lemn din inox

(Click pe fotografie pentru a mari)

Scarile spirala sunt considerate scari mai greu de utilizat .... mai ales la dimensiuni relativ mici sub 160 cm, dar acest compromis este un castig pentru spatiu util ramas.

Sunt scari care impresioneaza de la prima vedere prin forma lor circulara si spatiul mic ocupat