Scara de exterior dreapta – POZE MONTAJ

Scara de exterior dreapta

Scarile de exterior zincate termic sunt in ultima perioada mai mult decat o necesitate. Standardele in constructii si respectarea normelor de evacuare in caz de incendiu obliga beneficiarii unor spatii comerciale sau in care se desfasoara diferite activitati (gradinite, scoli, unitati de cazare, unitati sanitare, etc) sa asigure o cale de evacuare secundara in caz de incendiu. Astfel scara de exterior devine in cele mai multe cazuri singura alternativa in a respecta aceste norme.

Cand spunem scara de exterior  ne gandim la scari zincate termic deoarece acestea prezinta garantia ca nu sunt supuse fenomenului de coroziune (rugina). Protectia anticoroziva prin zincare termica reprezinta cea mai buna varianta la scarile de exterior. In lipsa zincarii grunduirea si vopsirea elementelor metalice nu asigura garantia ca sudurile efectuate intre elemente metalice nu se pot slabi in timp. Pe langa acest lucru o scara nezincata necesita intretinere periodica. Deoarece sunt constructii cu gabarit si greutate mare importanta sudurii elementelor metalice este foarte importanta si garantia ca aceasta sudura nu slabeste in timp este data doar prin protectie anticoroziva – zincare termica.

Va prezentam in imaginile de mai sus o scara de exterior dreapta – zincata termic. Structura de sustinere este realizata din profil U dimensionat corespunzator si stalpi de sustinere. Treptele sunt din gratar cu protectie antialunecare. Balustrada prezinta siguranta pentru copii (bare verticale) si inaltimea de 100cm. Toata scara este zincata termic, a fost construita la comanda dupa dimensiunile de la fata locului, iar montajul se face prin imbinari mecanice.

Alegeti calitate si siguranta –

Profesionistii scarilor – SCARI RO

Pentru mai multe fotografii si detalii va rugam sa accesati link -urile de mai jos:
Scara de exterior dreapta – Scari RO
Scari montaje – scari exterioare- Facebook